Sex og samliv sex med tante

Sex og samliv sex med tante Sex og samliv. Artikler om sex. Sex og samleie. For tidlig utløsning - stopp-start Artikler om samliv. Hvorfor er det så vanskelig å leve sammen. Ekteskap og. Sex, og eventuelt ekteskap mellom søskenbarn er fult lovlig i Norge.. hva er . min tante er gift med sin fetter, bare så det er sagt de har 4 unger så sexen har. hans tante var på besøk, hun er 40,han er 19 og mens onkelen hans var på fisketur, Men sex i seg selv.. gjør hva man vil, men ikke sår andre på noen måte. personer har deltatt i undersøkelsen, og av disse har personer i parforhold besvarte spørsmålene om sex og samliv. Fagsjef Knut.

hans tante var på besøk, hun er 40,han er 19 og mens onkelen hans var på fisketur, Men sex i seg selv.. gjør hva man vil, men ikke sår andre på noen måte. Familie, samliv og seksualitet» Seksualitet Er det ikke ulovlig at en nevø og tante har sex sammen? Jeg har alltid trodd . Litt sært at man kan ha sex med en tante/onkel/nevø/niese, men ikke med et adoptert barn.

Hadde. Det er ikke ulovlig å ha sex med en tante eller onkel, det betyr at dere ikke vil bryte noen lover om dere gjør det. Du er også 16 år og derfor over den seksuelle.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail